Παγωτό Γιαούρτι – βύσσινο

3056-pagoto-giaourti-bissino-by-mageirissaΤι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρμ. γιαούρτι στραγγιστό 10%
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 συσκευασία ερμόλ
  • 1 Φλυτζάνι του τσαγιού γλυκό βύσσινο

Πώς το κάνουμε:

  1. Χτυπάμε στο μίξερ το κρύο ζαχαρούχο με την κρύα κρέμμα ερμολ καλά.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθεί με την κρέμμα
  3. Προσθέτουμε το βύσσινο και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
  4. Βάζουμε σε μεταλικό μπολ και καταψύχουμε.
  5. Κανα – δυο φορές, μέχρι να παγώσει τελείως το παγωτό ανακατεύουμε το μείγμα για να γίνει πιο αφράτο.
  6. Σερβίρουμε με σιρόπι βύσσινο.

Πηγή:Παγωτό Γιαούρτι – βύσσινο https://www.sintagespareas.gr/sintages/pagoto-giaourti-bissino.html

 

Δείτε σχετικά...

loading...

Leave A Comment